sobota 9. ledna 2016

Listování - Burda pletení speciál 7/2015


Speciální pletařskou Burdu jsem si kupovala letos na podzim, a protože jsme už dlouho žádným časopisem nelistovali, nafotila jsem dneska ji.
Modely tam jsou některé dost netuctové a nejsem si jistá, jestli bych v nich někam šla (nebo spíš jestli by můj muž někam šel v tom šedém pánském svetru), ale celkově tam jsou zajímavé návody. Ráda bych si upletla hned ty první dva - retro kabát a svetřík s "chlupatým" límcem, taky se mi líbí šedé pončo z folklórní série.
Kromě návodů je v časopise i nějaké to čtení o vlně, pletené módě a návrhářích, taky jakási škola pletení s nákresy, jak na hladce, obrace apod., ale pokud to už neumíte, věřte mi, že z nich nic nepochopíte.






8 komentářů:

  1. Moc pěkné modely jen kdyby na to pletení bylo více času

    OdpovědětVymazat
  2. Tentokrát se myslím povedla, půjdu ještě projít trafiky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, mám prosbu, nemohla by jste mi ,prosím, nafotit popis na ten liščí svetr? Díky moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, nezlobte se, nechci šířit návody, které nejsou volně dostupné nebo moje vlastní. Časopis je v trafikách ještě k dostání, případně se dá objednat přes internet u distributora. Díky za pochopení.

      Vymazat
  4. Heli, prosím Té, až budeš dělat ten kabatek a svetřík, vezmi to rovnou dvakrát přes kopírák a kdybys nevěděla, co dál, i ty šaty by se mi moc líbily.....přízi samozřejmě dodám 😉😆

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle Burdu jsem obdivovala včera na internetu, přemýšlím ale nevím. Kreativ Praktická žena má teď ( už je to dýl taky o pletení a taky nevím) ale pletla bych to jo :) Jinak pěkný blog. Hezké pozdní léto Radana

    OdpovědětVymazat