neděle 21. února 2016

Myslím na léto



Nedávno jsem objevila nový eshop Lana Art - www.studio-lana-art.com

Prodávají zahraniční přírodní příze, značky, které u nás běžně nejsou k dostání. Samozřejmě jsem se zabrala do prohlížení, až jsem došla k lněným přízím v krásných barvách a u těch jsem prostě neodolala. Objednala jsem si Laura Linen od Karen Noe, má nádhernou šedozelenou barvu a bude z ní pletená letní halenka s krajkovým sedlem. Trochu se sice bojím, jak ta krajka ze lnu dopadne, ale jestli to vyjde, bude to paráda.
Využila jsem i nabídku na zaslání vzorků vybraných přízí. Místo inzerovaných pěti jich přišlo mnohem víc. Takovou službu velmi oceňuji, není nad to, si příze osahat. Hned nutně potřebuju několik dalších, takže obchodu se to určitě vrátí;-)
Protože se mi líbí nabídka obchodu i jejich přístup a myslím si, že to určitě zaujme i některé z vás, řekla jsem si, že jim tu udělám trochu reklamu:-)


6 komentářů:

  1. To je moc fajn obchod když pošlou vzorky alespoň si to můžeš vyzkoušet a co budeš plést hezkého Měj se

    OdpovědětVymazat
  2. Helenko ty mi dáváš ;-) no už brouzdám...počítám...sním...

    OdpovědětVymazat
  3. Helenko krásná vlna. Tak snad příští rok se do obchůdku mrknu. Musím zpracovat syslírnu. Mám tam toho nasysleno hodně. Začalo to pomaloučku na mateřské, kdy jsem se nedostala do města pro vlnu a tak jsem objednávala přes internet a teď to vrcholí akcema na stránkách Drops, kdy si vyberu vlnu na svetr, koupím a nestíhám plést.
    Terka

    OdpovědětVymazat
  4. Helenko, děkuji za další inspiraci, už jsem obchod prošmejdila a můžu snít o kašmíru Cardiff (ale vzhledem k té ceně asi maximálně jen o kašmírové čepici, šále a rukavičkách) - svetr by mne asi zruinoval :) no ale kdoví... snad, možná, ale asi nee. Ale třeba jednou... ? :) Jinak Laura Linen je moc krásná, z té bude parádní halenka. Zdravím Petra F.

    OdpovědětVymazat
  5. Ne ne! Že bych tam nakoukla?:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Koupila jsem v Lana artu přízi na šátek i s návodem
    http://www.studio-lana-art.com/cs/e-shop/navody-a-balicky/3243-krajkova-sala-pro-zacatecniky
    plést sice nebudu já,ale doufám, že mé dcerce udělá radost. Určit se vrátím pro další přízi

    OdpovědětVymazat