úterý 1. července 2014

Listování - Burda Kreativní pletení 5/2014


Až budete mít chvilku čas, uvařte si kafe a pojďte si se mnou prolistovat nové Kreativní pletení:-)

V kolekci Romantika tu máme dva háčkované a dva pletené modely. Co mě zaujalo, že tři z nich (kromě posledního svetříku s ažurovým vzorem) jsou dělané ze 100% hedvábí. Na to bych si chtěla aspoň sáhnout.

Mezi Letními úplety se mi nic až tak extra nelíbí. Zajímavý je černý top ze směsové lněné příze, ale na ten bych musela ještě hodně trénovat. Co je asi v časopise novinka, aspoň jsem si toho v předchozích číslech nevšimla, je krok za krokem nafocené pletení vzorku, jak to vidíte u červeného svetříku. To se hodí.


Modrou já můžu, mezi modely Aqua bych s určitě vybrala. A taky bych chtěla vypadat jako ta zrzka modelka, aspoň vlasy;-)


Až se vypracuju v pletení, tak z těhle copánkových svetříků by se mi moc líbil ten bílý z  mohérové příze.


Tady se mi taky líbí všechno. Asi proto, že bílá a krémová jsou moje další oblíbené barvy. Obzvlášť vzdychám nad šálem. Je pletený z vlny tibetských jaků... budu si muset vygooglit, jak takový jak vypadá;-)


Zvlášť jsem vybrala kousky pro děti.


A nakonec pár maličkostí ze zbytků.

Tak co byste si vybrali vy?

P.S. Byla jsem tak "šikovná", že se mi povedlo vymazat všechny komentáře na blogu. Stihla jsem snad odpovědět všem, kteří se na něco ptali. Kdyby ne, pište:-)

5 komentářů:

  1. Googlila jsem přízi na ten první top z hedvábí, moc se mi líbí. Stojí 17€/klubko. :-D Co ale asi upletu je dětský pruhovaný overálek na léto. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Heli, prosím, v té první sérii hedvábných topů ten stříbrný je háčkovaný? A těžký vzor? :) Táňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Háčkovaný je ten do zelena, spadlý z ramen, a potom ten červený.

      Vymazat
    2. Aha, no to je ten zeleny, ja myslela, ze je to stříbrná:)

      Vymazat